Vikingeklubben Jomsborg
Vikingeklubben Jomsborg

Medlemskab og -data 

Regler for medlemskab og medlemsdata i Vikingeklubben Jomsborg

Persondataloven angiver et bestemt antal måneder, man kan være registreret i en medlemsdatabase uden at have fornyet sit medlemskab. I Vikingeklubben Jomsborg er proceduren den, at hvert år pr. 31. december slettes alle medlemsdata for de personer, som ikke har fornyet medlemskabet inden for de seneste 2 sæsoner.

Klubben har 3 medlemstyper:
 
Eksisterende medlem:
Som eksisterende medlem har man fortrinsret til at melde sig til endnu en sæson på Jomsborg i perioden fra den 15. maj og frem til den 31. august, såfremt man har været betalende medlem inden for de seneste 2 sæsoner.
Nøglekort bliver aktiveret ved sæsonstart, hvis man har indbetalt kontingent rettidigt.
Tilmelder du dig ikke inden 31. august, må du springe en sæson over, men kan stadig gentilmelde dig sæsonen efter, hvis du kun har været ude én sæson.
 
Tidligere medlem:
Hvis man har været medlem af Jomsborg tidligere, men ikke har fornyet medlemskabet inden for de seneste 2 sæsoner, skal man tilmelde sig som nyt medlem – på samme vilkår som helt nye medlemmer. Det vil sige på venteliste.
 
Hvis man kan dokumentere, at man har været medlem af klubben tidligere (inden for de seneste 6 sæsoner), er det ikke nødvendigt at deltage i et obligatorisk intro-arrangement.
 
Nyt medlem:
Vi har en venteliste til at blive medlem af Jomsborg: Tilmeld dig ventelisten her.
Nyt medlem er man, hvis man ikke er eksisterende medlem (jf ovenstående).
Man skal deltage i et obligatorisk intro-arrangement, hvor man får udleveret et nøglekort.
 
 
For alle 3 medlemstyper gælder klubbens regel vedrørende medlemsantal, som er vedtaget af Jomsborgs generalforsamling i 2017:
 

Fra 15. maj til 31. august er det udelukkende eksisterende medlemmer, der kan forny medlemskabet af Jomsborg.

 
Vikingeklubben Jomsborg |Den Permanente Badeanstalt: | jomsborg@vinterbadning.dk | Telefon 20 25 00 60