Vikingeklubben Jomsborg
Vikingeklubben Jomsborg

Profiler

Karsten Grunnet - bestyrelsesmedlem
PROFIL
Jeg hedder Karsten Grunnet. Født i 1951 og derfor nu pensionist på næsten fuld tid. Jeg er gift og vi har to voksne ”drenge” og 3 børnebørn.
Har i over 45 år været aktiv i erhvervslivet i forskellige jobs med salg og support på professionelle lydanlæg. De seneste godt 12 år med at hjælpe United Nations med at opbygge upartiske radiostationer i konfliktzoner primært Afrika.
Jeg arbejder stadig lidt på deltid for firmaet ved behov.
 
 
MOTIVATION 
Jeg har været vinterbader siden 1996 ved Ballehage og siden 2005 i Jomsborg Vikingerne. Vil gerne bidrage med noget for at værne om de gode oplevelser og det gode fællesskab som jeg har oplevet her.
Efter er travlt arbejdsliv med mange rejser og udfordringer vil jeg gerne holde mig i gang og er derfor med i forskelligt frivilligt arbejde både fagligt netværksarbejde og privat bestyrelsesarbejde mm.
 
 
KOMPETENCER 
Igennem mit daglige arbejdsliv og medlemsskab i netværk og bestyrelser har jeg høstet erfaringer med utallige forskellige mennesketyper og holdninger.
Jeg har altid forsøgt at lytte opmærksomt til hvad der rører sig hos mine kunder og samarbejdspartnere så vi har kunnet blive enige om en løsning som har gjort alle glade indenfor det muliges rammer.
Jeg har igennem merkonomuddannelsen også snuset til organisation, personaleledelse og psykologi så jeg har fået nogle værktøjer med på vejen.
 
 
 
HOLDNINGER 
Lægger vægt på fredelig sameksistens uden alt for mange snærende regler hvis det ikke er nødvendigt for at opnå den ønskede disciplin. Ved bevidste overtrædelser af helt rimelige grundregler går jeg ind for en hård kurs.
Jeg har altid syntes at selvbestemmelse under ansvar er den bedste motivation som f. eks. beskrevet i Lars Kolinds ”bevægelse” UNBOSS.
Vikingeklubben Jomsborg |Den Permanente Badeanstalt: | jomsborg@vinterbadning.dk | Telefon 20 25 00 60