Vikingeklubben Jomsborg
Vikingeklubben Jomsborg

Profiler

Bo Kræmer - formand
PROFIL
 Jeg hedder Bo Kræmer, født 1962,
Jeg er bankuddannet, har været vurderingsmand i Nykredit, og har siden 1995 arbejdet som ejendomsmægler. Er i dag salgschef hos Nybolig i Risskov.
Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i 2017 efter en periode som medlem af Udvidelsesudvalget. Siden 2020 har jeg været formand for klubben, og har befundet mig godt på posten.
 
 
MOTIVATION
Jeg har vinterbadet i Jomsborg siden 2013 og er virkelig bidt af det. Jeg bader typisk 4-5 gange om ugen, og er så glad for det fællesskab og de skønne oplevelser, klubben og dens medlemmer har givet mig. Derfor vil jeg gerne give noget retur ved at lægge kræfter i formandsarbejdet og styre klubben sikkert videre i tiden fremover.
 
 
KOMPETENCER
Jeg har stor viden om og erfaring inden for økonomi og bygninger samt et stort og bredt netværk i erhvervslivet. Dette kan bidrage med nye perspektiver i bestyrelsen og i særlig grad gavne i Udvidelsesudvalget, hvor vi arbejder på at skaffe kapital til den tiltrængte udvidelse af Jomsborg.
 
 
HOLDNINGER
Jeg lægger stor vægt på den særlige ånd, der hviler over Jomsborg, og mener, at vi skal værne om den ”tidslomme”, vores fristed giver os 9 måneder om året.
Jeg er tilhænger af, at der skal være plads til os alle på Jomsen, og derfor er en udvidelse af anlægget for mig at se en nødvendighed.
Jeg er ligeledes formand for Udvidelsesudvalget og Kontroludvalget.
Vikingeklubben Jomsborg |Den Permanente Badeanstalt: | jomsborg@vinterbadning.dk | Telefon 20 25 00 60