Vikingeklubben Jomsborg
Vikingeklubben Jomsborg

Årets gang

Vikingeklubben Jomsborg er en vinterbadeklub, vores sæson starter hvert år 1. september, og vi lukker ned for sommer den 31. maj. 

Du kan i den aktuelle sæsonkalender orientere dig om de mange populære sociale aktiviteter, som ud over vinterbadning og saunature, også medvirker til den gode stemning, som hersker i klubben. 

Fester
Sæsonen starter med standerhejsning og velkomstfest i september, hvor vi nyder gensynet med de gamle medlemmer og byder de mange nye medlemmer velkomne. De andre fester i løbet af året er julefrokosten i december og afslutningsfesten i maj.
lle festerne foregår på badeanstalten og kræver medlemsdeltagelse i form af underholdning, bartjans, oprydning m.v.

Fuldmåne
Ved fuldmåne holder vi alle saunaer åbne til kl. 23.
Hvis vejret er til det, er badebroen kun oplyst af levende lys, og ved helt stille vejr rigger vi også undervandslyset til.
På de aftener foregår der et  arrangement i klublokalet, hvor der også ofte vil kunne købes en portion suppe – og så baren er åben!
Man skal ikke melde sig til, mød blot op og nyd den gode aftenstemning.

Har du ønske om at bidrage med et ikke-kommercielt, ikke religiøst og ikke-politisk indslag af ca. 1 times varighed, send venligst en beskrivelse heraf til Jomsborg@vinterbadning.dk eller kontakt gildemager.

Senior-træf
For de ældste af vore medlemmer holder vi i november måned et senior-træf, hvor der snakkes,  synges – spises og drikkes et glas, og som altid er en hyggelig eftermiddag på badeanstalten.

Nytårsgyset den 31.12
Nytår på Jomsborg - Præcis kl. 12 springer vi i bølgerne, hvorefter vi ønsker hinanden et godt nyt år.

Vi mødes på stranden 15 minutter før og gør klar til det store nytårsgys. Medbring gerne noget festligt at skåle med.

Generalforsamlingen
Generalforsamlingen holdes i maj og samler ca. 400 medlemmer.

Kunstudstillinger
Blandt vore medlemmer er der mange kreative mennesker, der har lyst til at vise, hvad de arbejder med.I løbet af badesæsonen afholder vi derfor et par kunstudstillinger i vores lille “galleri” på badeanstalten.

Alle udstillingerne åbnes med en fernisering som led i et fuldmånearrangement.

Børn og gæster
Ved alle fester er medlemmers børn velkommen til at deltage til efter spisning. Gæster kan ikke deltage i Jomsborgs arrangementer.
Vikingeklubben Jomsborg |Den Permanente Badeanstalt: | jomsborg@vinterbadning.dk | Telefon 20 25 00 60